ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Elleri öpülesi annelerimizin Anneler Gününü kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkı'na gezi düzenledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku içerisinde kutladık.

Nis

Bahçe ve Hayvan Bakımı Uygulama Alanında tarım uygulamalarımız başladı.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı.

Mrt

Tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Deprem Tahliye Tatbikatımızı sorunsuz olarak gerçekleştirdik.

Mrt

Ankara Üniversitesi öğrencilerinden oluşan "Umut Çocukta"  adlı öğrenci topluluğu ile öğrencilerimiz ortak resim etkinliğinde buluştu.

Ock

Bakanlığımız tarafından planlanan etkinlik haftası kapsamında öğrencilerimiz "Patates Baskısı" etkinliğini gerçekleştirdi.

Ock

Etkinlik haftasının ilk gününde marketteyiz.

Ock

8. Sınıflarımız Kahvaltı Etkinliğinde Buluştu.

Ock

Kurumumuz öğrenci servislerinin  denetimlerini rutin olarak  her ay gerçekleştiriyoruz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisince "Bireysel Farklılıklarımız" konulu seminer çalışması düzenlendi.

Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde "TERS YÜZ" filmini izlediler.

Lirik Nefesler Grubunun Flüt Konserinde öğrencilerimiz güzel dakikalar geçirdi.

"Özel Eğitim Öğrencilerinde Ergenlik" konulu seminerimiz gerçekleştirildi.