ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

7/A Şubesi öğrencileri öğretmenleri eşliğinde okul bahçemize fidan dikimi gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi'nce "Özel ve Farklı Ergenlerde Cinsel Eğitim Semineri" düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencileri derslerde öğrendikleri becerileri günlük hayatta uygulama fırsatı buluyorlar.

Mrt

Etkili İletişim Becerileri Seminerimiz gerçekleştirildi.

Mrt

Okul bahçemize velilerimizce asma fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Ock

Çankaya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Personeli Sayın Beyhan ÖZDEMİR tarfından okulumuz velilerine "Yasal Haklar ve Güvenlik" konulu aile eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz 7. ve 8. sınıflarları Yerli Malı Haftasını birlikte kutladı.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü

Ekm

Bahçe ve Hayvan Bakımı Uygulama Alanımız faaliyete geçti.

Ekm

Bu öğretim yılında aramıza yeni katılan öğretmenlerimize yönelik planladığımız  hizmetiçi eğitim çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Bu yıl 6.sını gerçekleştirdiğimiz "Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu Salon Spor Olimpiyatları" coşku içinde tamamlandı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında velilerimizle yemekli bir toplantıda biraraya geldik.

Ekm

Corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında okulumuzun dezenfeksiyonu uzman ekiplerce gerçekleştirildi.

Mrt

Korona Virüs olarak adlandırılan salgın ihtimaline karşı okulumuz öğrenci, öğretmen, velilerimizin hijyenini sağlamak  ve okul binasının  ortak kullanılan alanların dezenfetasyonunu sağlamak amacı ile destek personelimize eğitim verdik. Hafta boyunca okulun tüm birimlerinin temizliğini günlük olarak gerçekleştirdik.

May

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen "Danışman Akademisyen Uygulaması" kapsamında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Meral Çilem ÖKCÜN AKÇAMUŞ ile Danışman Akademisyenlik Belgesini imza altına aldık.2019-2020 Öğretim Yılında uygulama kapsamında yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduk.