ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Aşıkpaşa Mah. Vedat Dalokay Cad. 214 Sok. No 35/A ÇANKAYA/ANKARA
Vizyon
Günlük hayatta “Bende Varım” diyen bireyler yetiştirerek özel eğitimde tercih edilen okul olmak.
Misyon
Ekip ruhu içinde, velilerimizin desteğiyle; özel gereksinimi olan öğrencilerimize, çağdaş eğitim ve öğretim teknikleri ile bağımsız yaşam becerileri kazandırmak ve toplumda farkındalık yaratmak.
Beyaz Bayrak, Eko Okul, Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz
Kalorifer(doğalgaz)
Ulaşım
Kızılay yönünden 317-318 numaralı EGO otobüsleri ile 15-20 dakikalık bir sürede okulumuza ulaşabilirsiniz (Vedat Dalokay Caddesi 4. durak).
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencileri "Engelli Öğrencilerin Ücretsiz Taşınması" uygulaması kapsamında ücretsiz olarak taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Vedat Dalokay Caddesi 4. durakta bulunmaktadır.Timur Ortaokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktayız. Okul çevresinde 3500-5000 TL civarında kiralık evler bulmak mümkündür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çankaya Kaymakamlık binasına 7 km. Ankara Valiliği binasına 11 km. uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda geleneksel olarak her yıl "Ankara Lions Kulübü Özel Eğitim Uygulama Merkezi Salon Spor Olimpiyatları" düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
2021/2022 öğretim yılında Ankara Atatürk Lisesi ile birlikte "Bana 2 Saatini Ayırır mısın?" projesi yürütülmektedir. Beyaz Bayrak, Okulum Temiz, Sıfır Atık, Beslenme Dostu Okul